fbpx
Харків
вулиця Мироносицька, 17

Віза туристична або транзитна у Польщу

 

Не секрет, що для отримання туристичної, транзитної чи бізнес-візи в Польщу треба спочатку пройти процес запису на сайті польського консульства. Без запису, на жаль, не приймуть Ваші документи до роботи.

Так як консульство дає терміни не часто і не багато, більшість людей не можуть записатися на подачу, та й сам процес запису в Польщу не такий простий, як в інших консульствах, тому багато заявників не можуть впоратися самостійно.

Наша компанія займається візовими питаннями вже багато років і добре орієнтується у нюансах цього процесу. Спеціалісти нашої компанії зі знанням справи підходять до всіх моментів оформлення у Польське консульство і Ви можете сміливо нам довіритись у цьому питанні.

До нас звертаються багато іноземців за допомогою до запису на подачу, і зазвичай багатьох цікавить Польський транзит для поїздки додому. З цим ми теж допомагаємо, консультуємо, розповідаємо ньюанси та спеціальні вимоги.

Звертаємо Вашу увагу на те, що при першому спілкуванні ми відразу надаємо повний список документів, який вимагає консульство на подання на ту чи іншу візу.

Одним із основних документів для подання до консульства є правильно заповнена анкета. Ми із задоволенням полегшуємо це завдання для наших заявників та надаємо заповнену анкету абсолютно безкоштовно.

У переліку додаткових послуг для наших заявників також є ОФОРМЛЕННЯ СТРАХУВАННЯ. Якщо Ви ще не знаєте, то інформуємо Вас про те, що Польща не приймає будь-які страховки, а лише певні.

Якщо Вам потрібна страховка на подання до Польського консульства на будь-яку візу – шенген чи робочу, то звернувшись до нас Ви отримаєте додатковий бонус від нашої фірми – знижку 10% від суми страховки.

Також хочемо, щоб Ви знали, що ми допомагаємо з отриманням робочих віз до Польщі. І не важливо у Вас своє запрошення або його треба буде оформити – ми підтримаємо та допоможемо на будь-якому етапі від запису до візового центру на подання до відправки документів.

Ми знаємо як Ви завжди переживаєте з приводу отримання візи, запитуєте про гарантії, про те як поводитися, що говорити, що з собою брати і ще багато інших хвилюючих питань.

Великий досвід з візового оформлення українців і, останнім часом більшості іноземців, дозволяє відповісти на всі питання, що Вас цікавлять, професійно підготувати Вас на подачу і зробити Ваш візит до консульства максимально спокійним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *